Privacy statement

We publish unsolicited emails sent to donotemail@wearespammers.com. If you do not want your spammy emails published here, then simply do not send them.

Friday, June 15, 2012

Persoonlijke informatie,

Originating IP is 200.111.126.196 in Chile. Dutch language advanced free fraud.

---------- Forwarded message ----------
From: Fred Benham <carredondo@unicit.cl>
Date: 2012/6/15
Subject: Persoonlijke informatie,
To:Goede dag,

Ik ben de heer Fred Benham Van Harlsden, Noord-West-Londen, hier in Engeland. Ik werk met Natwest Bank Londen. Met alle respect en aanzien, Ik schrijf u vanuit mijn kantoor voor een bedrijf dat zal zijn van groot voordeel voor ons beiden. In mijn departement, waarbij de Private Banking Manager (Greater London Regional Office), ontdekte ik een verlaten bedrag van 18,5 miljoen pond GBP (achttien miljoen vijfhonderdduizend pond) in een account die behoort tot een van onze buitenlandse klanten Dr Erin Jacobson overleden met zijn hele gezin in Montana vliegtuigongeluk op 23 maart 2009, op weg naar een groep hemel vakantie.

De keuze van contact met u werd gewekt van de geografische aard van waar je woont, met name vanwege de gevoeligheid van deze transactie en de vertrouwelijkheid hierin. Nu onze bank heeft gewacht voor een van de familieleden aan come-up voor de claim, maar niemand heeft that.I gedaan persoonlijk het ongelijk zijn gesteld bij het lokaliseren van de verwanten van de laatste twee jaar nu, ik trachten uw toestemming om u als volgende van verwanten / Begunstigde aan de overledene, zodat de opbrengst van deze rekening gewaardeerd op 18,5 miljoen pond GBP kan worden betaald aan jou.

Dit zal worden uitbetaald of gedeeld met deze percentages, 60% voor mij en 40% voor jou. Ik heb beveiligd alle nodige juridische documenten die kunnen worden gebruikt om een back-up van deze claim we gaan doen. Alles wat ik nodig heb is het invullen van uw naam op de documenten en legaliseren in de rechtbank hier om u als de rechtmatige begunstigde te bewijzen.

Alles wat ik nu nodig is uw eerlijke samenwerking, vertrouwelijkheid en vertrouwen, zodat wij deze transactie doorzien. Ik garandeer u dat dit zal worden uitgevoerd onder een legitieme regeling die u beschermen tegen een schending van de wet.

Gelieve mij de volgende: zoals we hebben vijf dagen de tijd om het uit te voeren door. dit is zeer urgent alsjeblieft.
 1. Volledige naam
 2. Uw Telefoonnummer
 3. Uw adresgegevens.

Na gegaan door middel van een methodische zoeken, heb ik besloten om contact met u hopen dat u vindt dit voorstel interessant. Gelieve op uw bevestiging van dit bericht met vermelding van uw interesse, ik zal verstrekken u meer informatie.

Endeavor om mij te laten weten wat uw beslissing dan hou me op te wachten. Bel of schrijf me op de ontvangst van de e-mail Tel: +447024011974, +447924445158

Met vriendelijke groet,
De heer Fred Benham.

No comments:

Post a Comment